Baloglumm7 Bebeğim geçen ay 300 bu ay 100 gram almış, 6 ay 14 günlük ve 1 ay erken doğdu. Kilo alımı hakkında bildiklerinizi söyler misiniz? Ayrıca Çok hareketli bebeğim. Bu aylarda normal mi
Melikeeeecansuu Baloglumm7 valla benım bebegım 20gun önce 7800dü buqun gttım 7900 20gunde 100gram almıs cok sasırdım cıdden 4aylık. Sütüm de var doktor dıo o bebekten bebege degısıyor normal gayet dıo
Mammamiaa_ Baloglumm7 az gibu. Büyüdükçü kilo alımı yavaşlıyormuş ama. En azından ayda 700 gr 800 gr almaları gerekiyo bildiğim kadarıyla. Benim oğlumda 34 haftalık doğdu 2600 gr. Şuan 2.5 aylık.😊
Baloglumm7 Gamzelim81 iştahi güzel sütüm de yetior ama yaramıyor demişti doktor. Şimdi ek gıda tadımlardayız
Mammamiaa_ Baloglumm7 sütünüz neden yaramıyormuş? Son sütünüzü bebeğiniz içiyor mu? Ya da sütünüzün yağlı olması için ceviz kuruyemiş yiyormusunuz? Et,balıkla besleniyormusunuz? Yağlı süt bebe yarar.
Nidaabaserr Baloglumm7 bir sağlıkçı olarak söylüyorum anne sütünün yaramama gibi bi durumu yok. Öyle bişey söz konusu bile değil. Eminim bebeğinize çok iyi bakıyorsunuzdur ama genetik faktörü unutuyoruz. Belki de bebeğinizin genetiği bu belki zayıf bi çocuk olacak. Önemli olan mental gelişimi
Baloglumm7 Melikeeeecansuu oğlum 35 haftalık ve 2060 gram doğdu şuan 6 buçuk aylık 5900 ama uzun boylu 1 ay önce 68 cm di canım. Çok sağlıklı maşallah yavrum doktorumu değiştircem. Sonuçta doğum kilosunu gözardı ediyor.
Melikeeeecansuu Baloglumm7 gayet ıyı kılosu senın bebısın kılosu az dogmus oyuzden bu kıloda. Ve ayda 1kılo ya yakın almıs cok ıyı yanı görende ayda 100 200gram almısta kılosu az dıyor. Benımkı 4300 dogmustu oyuzden suan bu kıloda zaten ek gıdayada baslar yeterınce alır kılo saglıklı olsunda kılo önemlı degıl güzel kalbını sıkma sen rahat olsun ıcın
Baloglumm7 Melikeeeecansuu doktorları anlamak zor bide prof bunu diyen. İnsanın aklına takılıyor. Allahtan araştırıyoruz körü körüne inanmadan
Baloglumm7 Nidaabaserr ya inanın bazı doktorları anlayamıyorum hiç. Oğlum uzun ince bi bebek. İlla bütün bebekler tombiş olmak zorunda mı. Kilo almıyor ama boyu uzuyor ve erken doğmasına rağmen ay gelişimi kendi yaşıtları gibi. Zaten 2 kilo doğdu benim yavrum. Bana dioki 8 kilo olmalıymış mama ver. Daha 5 bucuk aylıktı ozaman. Oğlum formül mama içmiyor. Kasık mama ver diyor. Deli etti beni. Daha ek gıdaya geçmemişti bide. Vermedim doktoru da değiştrdim yarın randevu var.
Nidaabaserr Baloglumm7 hiç takılmamak lazım her çocuk boğum boğum olmak zorunda değil zaten kilolu her bebek sağlıklı demek değil önemli olan dediğim gibi gelişimleri..