Ogizala 33aylık oğlum 12,5kilo ve 91cm boyu dr gelişim gerkiği yok dedi ama ben cok kafama takıyorum nette hesaplamalarda gelişim geriliği diyor sizinkilerde durum nasıl
Umutegem Ogizala gelisim geriligi yoksa caninizi skmayin vnm . Boy kilo onemli degil sağlıkları yerinde olsun da bwnm oglumda 32 aylik olck 93 cm boy 15 kg
merve5561 Ogizala kızım 3 yaşında tam şuan 12.3 kilo 95 cm bize dr biraz zayıf dedi ortalama 13-13.5 kilo olmasını bekleriz dedi ama çok da kötü değil dedi ama bizim yemek düzenimiz çok çok kötü hiçbir şey yemiyor neredeyse raporlu mama verdi dr bi tane ondan içiyor günde yoksa bu kadar bile olmaz sizin nasıl yemek düzeni
Nergis24 Ogizala 24 aylık kızım 13 kg. 90 cm bana da küçük geliyo ama önemli olan sağlığının yerinde olması 💕🐣 çok şükür 🧿
Yensar 29 aylık oğlum da 12.5 3 aydır kilo almıyor bende takılıyorum bilmiyorum geri mi değil mi ama yapacak birşey yok galiba sağlıklı olsunlar demekten başka takmayın takılmayalım inşallah olmayınca olmuyor 😕🥰
E2019 Ogizala yaşıtlarına göre geri olabilir ama persentilde %3ün altında olursa tetkik yapılmadı gerekiyor canım