gocebebirbayan mom726272 az önce 2 tane gördüm öldürdüm. Tek tükler zaten. Tahmini ne kadar zaman alır tamamen bitmesi 🥺 senin ki kaç gün sürmüştü
Asenana gocebebirbayan eşim ilaçlamacı. Bence böyle şeyler işin ehline bırakılmalı kesin çözüm. Bir firmaya söyleyin ilaçlasınlar derim
gocebebirbayan Asenana daha sonra temizliği nasıl yapıyorsunuz Halı koltuk yataklar kıyafetler eşyalar vs
kucukcivcivimm gocebebirbayan Dün de yazmıştım, temizlşkten sonra yavaş yavaş görmemeye başlıyorsunuz artık ama yuvalamamışlardır umarım. Karınca için ne buldunuz ? Teras katta var bizim ki orda yeme içme yapmayız pek bir kaç ilaç aldım kesmedi yine varlar. 🤦🏻♀️
gocebebirbayan kucukcivcivimm yok yuvaladığını sanmıyorum. Yeni yeni görmeye başladım çünkü. Ama yine de Allahım inşallah yuvalamamıştır. Nereye yuvalar ki bunlar 🙁
kucukcivcivimm gocebebirbayan Bunu kullandım ama benimkiler bitmedi bunla malesef :( Süpürgeliklerden çıkıyo mesela ölmüş halde kenarlarında buluyorum ama yaşayanlar bitmedi.
256820 gocebebirbayan onlar ısırıyolar bi de dikkat et toz baharat dışarda bırakma ondam geliyo ben zencefil bıraktım onu sarmışlardı fena halde😢
gocebebirbayan 256820 attım hepsini canım. Evet ya bebeğimi yiyorlar birde beni de değil. Bebeğime dokundular ya bitti onlar göstericem ben onlara
Glysrcn gocebebirbayan ilaçlamacılar diplere falan sıkıyor genelde . Koltuklar için sıkıntı olcapjnı sanmam ama yine de üzerlerine örtü atın . Halıları da kaldırın öyle ilaçlama yapsınlar
gocebebirbayan harley bana daha yeni sordun kız 😅🙈 al hayatım. Bende çok araştırdım kurtulamıyordum temizlesem de heryeri. Bunu buldum trendyol da. Azıcık döktüm yollarına geldikleri alana , gelenler ölmüş yenileri de gelmiyor artık çok şükür.
Masalllmom gocebebirbayan valla nasıl gider bilmiyorum ama bizim evde de gümüşçün böceği diye bir böcek var ayda bir sefer yumurtlamaya 200 yumurtaya kadar yumurtluyormuş iki defa evi ilaçlattım yok bitmiyor diğer adıyla rutubet böceği olarak geciyor evde bakıyorum bir dirhem rutubet küf yok ama arındıramadık siteyi basmış durumdalar 30 hanenin 30′unda da var duvar tezgah üstü tuvalet banyo tavan her yerden cıkıyorlar valla eğer kesin çözüm bulabilirseniz bende uygulayayım
gocebebirbayan Masalllmom ayy Allahım uzak etsin hepimizin evinden inşallah böyle böcekleri 🙏🏻🙏🏻 Be kötü pis birşey böyle bunlar ya 🥺
gocebebirbayan kucukcivcivimm kuzum eve nerden geliyorlarsa yollarına da dök bunu. Benim eve balkondan geliyordu , balkonun sadece bir kenarından. Ben oralara da döktüm. Yolları kesildi. Sadece eve dökme.