ruzgar19 Kızlar hangi sitelerden bebek bezi alıyorsunuz? Oğluma prima premium care kullanıyoruz fakat hiç indirimli bulamadm. Yardmcı olur musunuz nerelerden alıyosnz
Dmt-01 ruzgar19 istegelsin uygulamasını kullanıyor musunuz ilk alışverişe 30₺ indirim veriyor ben bugün ordan sipariş verdim bide prima uygulamasıda yine istegelsin için indirim kodu veriyodu bi bakın isterseniz
yeni-anne ruzgar19 canım sleepy kullanıyorum indirim takip ediyorum ve çokta güzel denk geliyor çiçeksepeti Hepsiburada Trendyol ve sleepymarket sayfalarından aldım 4 5 numara bezi 68 kuruşa felen denk geliyor aldıklarım
ruzgar19 Dmt-01 ilk defa duydum siteyi.. 155tlye aldigmz bez bi anda 185e yükselince indirimli bulma peşine düştüm açıkcası😔 bakaym hemen siteye çok teşekkür ederm🙏🏻
ruzgar19 yeni-anne sleepy beze geçmeyi çok düsündm ama ya iyi gelmezse pişik olursa dye tedirginim 23aylık oğlum doğduğundan beri prima kullanıyorz Sleepyde gercekten guzel indirimler oluyor
yeni-anne ruzgar19 her bebeğin cildi farklı tabiki bizimkinde prima aktif bezini kullandım bi kere 6 7 ay hiç geçmeyen bir pişikle uğraştım o gün bu gündür sleepyden başka almıyorum