Haticedd Kızlar ikinci bı hesap yakaladım fakat çıkış yapılmisti yani onun bı dalginliginda buldum nirmalde pek bakmam çünkü hep oyun oynuyo tlfndan ama kullanıcı ismi aklımda nasıl yol izlemem lazım söylesem olmuş olsa bile yok eder huyunu biliyorum çünkü
Vitaminikabugunda Haticedd sifremi unuttum diin belki mail hesabi telefonunda açıktır ordan yeni sifre olusturursunuz
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Haticedd mailine girin derim.sosyal medya kullanmıyorum ama düşününce mailden şifre sıfırlayabilirsinşz
Zuhallkahraman Haticedd yanlış anlamayın ama ondan gizli hesabı kapatacağınıza neden 2.bir hesaba ihtiyaç duymuş onu sorsanız
Kagansmother Instagram hesabını patlamanız mümkün değil eşiniz hangi gmail yada numara ile kayıt yaptirdiysa onunla sifre değişikliği yapabilirsiniz
Haticedd Nisa_Ada_Momy_Dilsad biraz salagi oynamak istiorumda sorarsam kapatır falan en azından bişe varmi bı bakmak istedim
Zelisblt Haticedd e mail adresi üzerinden hesap açmışsa, e posta gir şifremi unuttum yaz, e maili yazınca şifre yenileme için maile mesaj gelir ordan yenişifre yapar girersin.
Elifffinnnn111 Haticedd eşinin şifresini biliyorsan instagram ismini yaz sonra şifremi unuttum yap ordan telefona bi mesaj geliyor onu yazıp yeni şifre iste
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Haticedd oynayın bence.farklı bir hesap açıp yazabilirsiniz eşinize.birde telefonundan hesap özetlerine bakabilirsiniz.kullandığı gsm hattının
hunilimomm Haticedd hesap hangisinin üzerine acilmiş mail mi telefon mu bunu biliyorsanız ısınız biraz daha kolay giriş yerine profil ismini yazıp şifremi unuttum derseniz mail veya telefona şifre geliyor ordan yenilenebilirsiniz