Tortilla Z1414 oraya sıcak zeytınyagı bas pamuha dokup orda beklet yarm saat otur kalkma bıksc sefere gecıo
Rojdaa Z1414 Genel cerrahi bölümü bakıyor muayene edip ona göre ilaç verir ve eğer kabizsaniz daha çok tetikliyor kayısılı meyve suyu iç şeftali ye canım ya da kuru kayısı tüket ben çok çektim aylarca acıdan kıvrandim inşallah sizde şifa bulursunuz
Rojdaa Z1414 Yada varsa açık eczane anestol merhem acınızı dindirir ağrı kesici olarak vermişti doktor
Minel355 Z1414 ay sezeryan doğum yaptım 2 ay olcak bu süreçte bağırsak tembelliği yasadim ama kabızlık yoktu lavobaya çıkarken ağlıyordum resmen genel cerrahiye gittim krem surup verdi evde sıcak suya oturmami söyledi çatlak oluşmuş benim
Birdenizhikayesi Allah yardımcın olsun çok zor bende çektim günlerce yeni doğum yapmıştım ilaç kullanamadığım için doktora gitmedim üstte kalsın
Birdenizhikayesi Sadece zeytin yapı içmiştim kolay tuvalete çıkabilmek için bir de oraya sürmüştüm her tuvalet sonrası
Rojdaa Hilalce Doktorum söylemişti herkeste aynıyı etkiyi göstermez diye dikkat edeceksen mesela kabız yaparsa ona göre yemezsin demişti