Yelda35 Kızlar oğlum 1 yaşında, mamayı yavaş yavaş bıraktırmak istiyorum emiyor çünkü. Devam sütüne başlayabilirsin dedi doktor. Hangi marka kullanıyorsunuz? İstediğin kadar ver dedi doktor ama nasıl başlamalıyım ? Hangi marka kullanıyorsunuz
Deletedmom0099 Yelda35 doktorum günde en fazla 200 cc dedi.sabah uyanınca veriyorum sadece. milupa alıyorum hakmar ve migrosta var. içeriği diğerlerine göre biraz daha iyi
Karpuzadam1 Yelda35 ben 13 ayliktan beri pinar içim devam sutlerini kullaniyorum bebegim 16 aylik günlük 500 ccyi geçmeyecek kadar bi öğle bi akşam yatarken veriyorum aralardada emziriyorum isteyince
UraSsmom Yelda35 Ben içim yada pınar devam sütü alıyorum geçen haftadan beri sütten kestiğim için. Uykuya geçişlerde veriyorum, gece hepsini bitirmezse sabah da içiyo sadece
Yelda35 Deletedmom0099 çok teşekkür ederim 😙 yatarken mama veriyorum ozaman yatarken vereyim ç. İlk sulandırmak lazım mı
Deletedmom0099 Yelda35 onda su var zaten su ve süt birleşimi. yatarken tok tutmaz ama bence kaşık maması verebilirsiniz ben öyle yapıyorum baya tok tutuyo gece beslenmemiz de yok
Betim Karpuzadam1 emzirdiğiniz halde neden devam sütü veriyorsunuz ? Benim de oğlum 13 aylık, anne sütü alıyor merak ettiğim için soruyorum
Karpuzadam1 Betim sütüm cok az canim yetmiyo doyuracak kadar ciksa keske de hep emzirsem bi damla da alsa anne sütü fayda etsin diye emziriyorum
UraSsmom Yelda35 Benim bahsettiğim normal süt gibi cnm. 200 ml yapıyorum yada 175 ml. Eğer yakın saatte yemek yediyse içmiyo genelde sabaha bırakıyo, ama biraz zaman geçtiyse uykuya kadar, içiyo hepsini.