Busu48 Arkadaslar bende avent süt sağma makinası satıyorum elektrikli tel pompa kutusuna kadar duruyo 500 e almıştım 250 e satarım yanında wee baby den 25 adet anne sütü saklama poşeti hediye 350 ml düşünen olursa lansinoh göğüs ucu kremi de hediye 10 ml
Gulsahagah Gokbayes2018 ben kullanıyorum çok memnunum 2.el oldugu için ucuza makinenin normali çok pahalı zaten. Medelayı araştırısanız çok iyi oldugunu görürsünüz. Ben de 50tlye aldım bu siteden birinden hergün kadına dua ediyorum.
Gulsahagah Gokbayes2018 evet arttı çok şükür ben 2saatte bir sağmaya çalıştım zaten sağım da 45dakika kadar sürüyodu 3saate bir süt çıkıyor inşallah seninki de artar
Lutfis2007 Gokbayes2018 canım ben satabilirim AVENT marka hiç kullanmadım 3 ay önce almıştık kullanamadım çünkü sürüm gitti düşünürsen ya canım
Gulsahagah Gokbayes2018 değil ama sürüyor zaten bebek te mince hemen hemen aynı sürede boşaltıyor makinede aynı bebek emmesi gibi
Lutfis2007 Gokbayes2018 200₺ satım canım çünkü hiç kullanmadım diyebilirim kızım hemen mamaya başladı
Gulsahagah Gokbayes2018 ben bi bakayım sizin için inanın o makine benim hayatımı kurtardı bi ay boyunca bebeğim çok az mamaya ihtiyac duydu
Gulsahagah Gokbayes2018 instagram hesabım yok bu attığım kişilere yazdınız mı genelde cevap verirler sitede başka kullanıcılar da koymus ürün inceleyin yine ben de yazayım insallah hemen dönerler
Gokbayes2018 Gulsahagah attım hatta eşimde attı kimseden cevap yok. Siz iletişim kursanız kendını alıyor gıbı bana soylesenız çok sevınırım,. Sizinle nerden nasıl iletişim kurabiliriz ki
Damlaca Gokbayes2018 bende de elektrikli süt sağma makşnesi var lansinoh marka üç ay önce alındı iki kez kullandım sadece kutu gatura garanti hepsi duruyor eğer düşünürseniz iletişime geçelim
Gulsahagah Gokbayes2018 ben yazdım simdi dönüş olursa haber veriyim size bilemedim ki bu uygulamada dm var mı
Gulsahagah Gokbayes2018 1.kişi Zebramo'da bulduğum şu harika ürüne göz atın ♥ https://zbm.co/p/9YMB3D?r=333058266 2.kişi Zebramo'da bulduğum şu harika ürüne göz atın ♥ https://zbm.co/p/9YMSBY?r=333058266 Bu iki kişi de bana şimdi dönüş yaptı hala satılıkmış bi bakın isterseniz.
Damlaca Gulsahagah bende lansinph elektrikli göğüs pompamı satıyorjm ilgilenen olursa. İki kez kullandım kutu fatura duruyor herşey