Delibirhatunn Adetim 3 gün gecikince sabah test yaptım negatif çıktı ama az önce baktığımda belirgin silik bir çizgi vardı. Hamile olabilir miyim? Sabah test yaptıktan 2 saat sonra falan da negatifti ama şuan silik çizgi de var
KahramanAnne Delibirhatunn benimde öyle olmuştu negatifti çöpün kenarında unutmuştum 2 saat sonra farkettim atarken silik bir çizgi vardı. O şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama genelde 15 dakka sonrasını ciddiye almayın diyorlar
Zelisblt Delibirhatunn testi bekletince 2. Çizgi kendiliğinden çıkabiliyor ilk 10 dakikada çıkan sonuç doğruyu gösteriyor diye biliyorum..
hayal_perest Delibirhatunn evet öyle gözüküyor. Test bozuk olabilir. Adetin 3 günf geçmesi de normal. Bu ay benim 9 gün geçti test yaptım negatif. Ertesi gün adet oldum🤗
Delibirhatunn Bebegim_34 Çocuğu bırakabileceğim biri yok şuan, 2-3 gün daha olmazsam bidaha yaparım artık
Nesrincente Testte sıkıntı var bence 5 dk ıcınde cıkmalıydı pozırıfse ya tekrar test alıp yapın yada kan verin
Elisa-_ Delibirhatunn erken bir gevbelikse adet tarihine varsa öyle olabiliyor bende. İlk yaptım negwtifyi sabah baktım silik çizgi ve hamileydim
Elisa-_ Delibirhatunn gecikmeden yaptım 4 gün vardı adetime ve öğrendiğimde 10 gunluktu 5.99 la öğrendim şimdi kucagimda