Ayseege6156 CylnBbk verem aşısından sonra ateşlenme oluyor genelde ama rota ağızdan yapılan canlı bir aşı onun bişeyi olmuyor sadece o gün bebeğin bezine çıplak elle dokunmuyorsun aşı canlı olduğundan
MinikTospa Ayseege6156 Aa bunu ilk defa duydum. Bizde rota aşısı olduk ama kimse bezini çıplak elle elleme demedi. Bunun nedeni nedir?
30undabiranne Ayseege6156 rota da öyle bişey mi varmış hiç duymadım biz 15gün sonra 2.yi olucaz hiç kimse öyle bişey demedi bizde hiç dikkat etmedik 🤷♀️🤦♀️
Mucizemlina Verem asikizi olduk 2 ayda allH sukur sirun olmadi beraberinde 5li kpa da yapildi. Simdi 3 aya gircez rota aşisinda kararsizim. Yaptiranlar sureci nasi atlatiniz? Tek rotami yaprirdiniz yoksa beraberinde obur asilarida yapildimi ayni gun?
CylnBbk Mucizemlina kesinlikle Rotayı öneriyorlar canım diğer aşıları bilemem ama Rota yı %90 öneriyorlar
Mucizemlina MinikTospa siz rotayi hangi ay yaptirdiniz? Ve obur aşilarla ayni gunu yapildi? Bebisiniz nasil atladi kusma isal vs gibi bir yan etki yasadinizmi? Agiz yoluyla verildigi icin cai asi oldugunden diskisindada virusin bize bulasma etkisi oldugu icin ilk 10gun dikkat edilmesi gerekdigni okumusdum
MinikTospa Mucizemlina 6 gün önce yaptırdım Hiç bir yan etki yapmadı. Diğer aşıyla aynı gün olmadı ama diğer aşılarlada birlikte yapılabilirmiş ebe öyle söylemişti. Benim dikkat etmemle alakalıda uyarılmadım sizden duyunca şaşırdım.
Mucizemlina MinikTospa evet ama birden fazla bebege de yuklenmek isdemiyorum. Onun icin sizde kac gun vardi arada? Ben tam 3 ayini doldurmadanmi yaptirsam diye dusunuyorum
Mucizemlina MinikTospa bana aile hekimde ikinci karma vurcaz dem8sti galiba. 3 ay icin randavu verdi siz yaptirmadinizmi?
Minikkkuss Ayda yaptırdık bi yan etkisi olmadı. Bu çıplak elle bez değiştirme konusunu bize de söylemediler