Linamommg Dıher ay doktora gıttıgımde mıde bulantım cok oldugunu solıcem basım donuyor sanah ogle aksam aclık hıssı gıbı bıse var yanı bulantı bunun ıcın sız mıde bulantısı ıcınnyanı ılac kulandınızmı faydası oldumu kzlar
Lalelia Linamommg bana doktorum prilam Dr vermişti müthiş kesiyo çok çekmiştim bende ya o ilac kesiyordu
2012-2015-2021 Linamommg 9 ay boyunca öldüm tekrar dirildim mide bulantısından ne yaptıysam ne kullandiysam hiç birsey fayda etmedi artık isyan ediyordum geçsin günler diye doğum yapınca geçti bitti benim çarem sadece zaman oldu
Rojdaa Linamommg Ben 5 aya yakın Prilam kullandım gece iki tane içip uyuyordum ama yine de fayda etmiyord her sabah uyandığımda kusuyordum. Zofer pahalıymış ama etkisi iyiymiş galiba sonradan duydum
2012-2015-2021 Lalelia uyuşturucu ilaç almışım gibi baygın yatiriyordu beni yinede fayda etmedi bana çok zor günlerdi çok şükür geçti
SedaMeyra Linamommg ben kullanmadim ilk 4 ay kusmaktan 10 kilo verdim. Bulanti ilaçlarını arastiedigimda hic kullanmak istemedim oyuzden.kusardjm aksama kadar bir kusar bir aglardim