Seveny Kimisi ver kimisi verme diyor ne yapacağımı şaşırdım anne sütünde su da bulunuyor diye biliyorum gerek yok diye ama bi kısımda çocuğu kurutucakmısın ver diyor bir buçuk aylık bebeğim
Ayseege6156 Seveny yok artık minicik bebeğe su mu verilir ne cahil insanlar var hala yaa 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Verme canım verme sakın karnını ağrıtırsın boş yere o daha çok minik zaten bütün ihtiyaçlarını anne sütünden alıyor 6. Aydan sonra vermeye başlarsın
Bead Seveny bebeğim 6 aylık olmak üzere 10 gün oldu ek gıda tadımlarına başladık ve sadece 1 çay kaşığı veriyorum. Doktorum verme diyor. Bence kimseyi dinleme hele ki bebeğin çok küçük. O minik miğdesini niye suyla doldurasın anne sütü varken.
Sedanindenizi Seveny Mama veriyosan ver diyor bir dokturumuz. Digeri mams da versen verme seni emiyor su ihtiyacini karsilar diyor. Eh bu durumda tercihbanneye kalmis. Ben nadir mamadan sonra dilini disari cikartmaya baslarsa veriyirdum agustos sicaklarinda. Ama bu ara hic vermedim mesela
NilAsyaMom Seveny kurban olurum minicik bebeğe su vermemelisin tatbiki 6. Aydan önce. Senin sütünün %85i su zaten. Özellikle yaz aylarında saat başı emzirebilşrisn ben öyle yapıyorum doktor tavsiyesi ile. Annem neler yaptı bana su vermem için asla vermedim. Herşeyin bir zamanı var.
Seveny Ayseege6156 bende öyle düşünüyorum zaten canım ama öyle kesin konuşuyorlarsa tereddütte kalıyor insan illada vermen gerek diye
Seveny NilAsyaMom neden takılıyorlar bu kadar su vermeye acaba ya bu gözler neler gördü iki üç aylık bebeklerin emziğine reçel banıp veren mi 😩
ZehrAta Seveny ben günlük 1 çay kaşığı da olsa veriyordum. Dilinde de pamukçuk olmuştu doktorumda her emzirmeden sonra 1 çay kaşığı verebilirsin diye. Çok şükür bi sorunda olmadı. Şuan 1 yaşında
Fer4hh Seveny emziriyosan verme mama veriyosan ver ben vermemiştim ağzı pamukçuk oldu ve hiç bişey yemedi bu yüzden hemen suta başladım ve doktorum demiştiki mamadan sonra mideleri kaynar 1 çay kaşığı yeterli her mamadan sonra ama dediğim gibi emiyosa gerek yok
Fer4hh Seveny mamadan sonra bence ver suyun hiçbir zararı yok ufacık bebeklere calpol veriyoruz su vermiyoruz kim bu saçmalağı yatdı anlamıyorum calpol su kadar masum olabilir mi bağırsağı calpolu sindiriyosa suyu sindiremez mi bunlar saçmalık emerken ihtiyacı olmuyor ama inanın mamadan sonra oluyor
Moms9 Biz sadece anne sütü ile ilerliyoruz fakat yaz ayında o sıcaklarda (bebeğim 3 aylıktı) doktorum su vermem gerektiğini söylemişti.. ilk bende şaşırmıştım çok erken diye ama çok az verilen suyun bir zararı olmayacağını düşünüyorum bende 🧐
Mom05273 Seveny valla sen ve doktorun en iyisini bilir bebeğin durumuna göre burda kimseye laf anlatılmıyor 4. Ayda ek gıdayı geçen var tadımla değil direk öğünle bide doğar doğmaz su içiren var herkes başına buyruk nasılsa