Rabiazulal Lsyg duvar saati olabilir evini biliyosan bn geçen paşabahçe su seti indirime girmiş kadehli surahili onu götürdüm😊
Gizemaktas Bence cocuklu bir aile ise nevresim takımı ve çocuklara da birker takım elbise alabilirsiniz :) kaktüste olabilir
Lsyg Asyaipek Yok canım benim kirada idi ev aldılar mutfak malzemesi o kadar çok ki bardak tabak sunumluk vs vs bende saat düşündüm hafif kaçar mı dedim şimdi banyo paspası bi düşündüm acaba o nasıl olur 😁
Demirac19 Lsyg kahve seviyorsa kahve makinası mesela. Çarşaf yorgan her zaman lazım olur, tost makinası, bıçak seti, akülü el süpürgesi, aslında arkadaşınız nelerden hoşlanır düşünürseniz daha çok şey bulabilirsiniz
Annebalisi Hediye için düşündüğünüz bütçeyi güzel bi zarfın içine koyup verebilirsiniz. Bence en makbulesi bu, hem arkadaş gönlüne göre alır hem siz düşünmek zorunda kalmazsınız.😌
Gin Lsyg biz kızımla birlikte aranjman saksı çiçeği seçtik. İki üç farklı küçük saksı çiçeği vardı içinde, süsleyip püslemişler onu 😂 Eğer çiçeklerle ilgilenmeyi seviyorsa böyle bir şey de olabilir.