Deletedmom0099 Muaziim canım bu dijital baskılılar ince oluyo altındaki sünger de yıkandıkça aşınıyor sürekli toplanıyor hiç güzel değil. ben 3 senedir wellsoft kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim asla kaymıyor. her hafta yıkarım taş gibi kesinlikle wellsoft al
Deletedmom0099 Muaziim bulup atıcam canım sana birazdan. bide 4 metrekare diye ölçü verme sakın cm cm ölç halını ona göre dikiyolar bilgin olsun
Muaziim Deletedmom0099 yaa sen bitanesiinn benim halım 230×153 cm 4 m2 ama tam bu ölçütü veririm aslında Bi tık büyük söylesem toplanma yapmaz diye düşündüm ama
Deletedmom0099 Muaziim büyük söylersen kenarları oturmaz kötü durur canım onlar zaten senin verdiğin ölçüden 1-2 cm büyük yapıyor merak etme 😊
Muaziim Deletedmom0099 canım koltuk örtüsü kullanıyor musun? Ya bana kaynanam verdi ama kadife hiç sevmiyorum ve sürekli kayıyor şimdi bazen görüyorum tam böyle yapışıyor sade bir şey arıyorum halı örtüsünü ona göre alıcam
Deletedmom0099 Muaziim koltuk örtüsü annem satıyodu canım ondan aldım ama taşınmayı bekliyorum kullanmak icin. kendi kullanıyo cok memnun atıyım onu da. o da burdan alıp sattı gerçekten çok güzel kuması falan sadece denizli buldan da üretiliyor bunlar
QueenOfDisaster Deletedmom0099 sevindim. normalde deri tabanlı halılardan kullanıyorum ama bebeğim emekliyor onlar ince olduğu için dedim hali örtüsü alayım sizin yorumunuzla tam anlamıyla karar verdim teşekkür ederim 😇