Bir_prens_bir_prenses 7 gün önce sezeryan doğum yaptım bugün kesi yerinde batmalar oldu sizde de olmuş muydu normal mi?
Visnelivotka Bir_prens_bir_prenses 3 ayı geçti benim ara sıra ağrı giriyor oraya sen daha çok yenisin normal
Elif_Nur30 İyi günler bende sezaryen oldum 40 güne kadar her şey normal batar agrir tabi ekstra bir saglik sorununuz yoksa zaman içerisinde düzeliyor sonra hic sezaryen olmamis gbi oluyorsunuz
Bir_prens_bir_prenses Elif_Nur30 aslında 2. Sezeryanim ilkinde annem 15 gün kalmıştı bunda mecbur bugün gitti batma da olunca kendimi yordummu acaba dedim. Diğerinde olmuş muydu hiç hatırlamıyorum
Bir_prens_bir_prenses Gamziss573838 iyi o zaman yaa rahatladım biraz.. kaç gün pansuman yaptınız peki?
Elif_Nur30 Bir_prens_bir_prenses ben hiç pansuman yapmadim su geçirmez bant çıktıktan banyo yaptım kuruladim o kadar sonra kac gün sonra cikti onu hatırlamıyorum 1 hafta sonra kontrole gittim dikişler alindi bitti gitti
Gamziss573838 Bir_prens_bir_prenses Hastanede iki gün yaptılar eve gelince 4. Gün bantı çıkardım o kadar başka yapılmadı özel de mi yaptın doğumu devlette mi canım
Bir_prens_bir_prenses Elif_Nur30 bende dikiş yok yapıştırma oldu bugün kontrol var bakalım ne dicek doktr
Elif_Nur30 Bir_prens_bir_prenses bende özelde yaptim derinin altinda yanlardan dikiş ipi vardi gittiğimde cekti aldi ipi 1 sene oldu smdi izi bile yok denecek kadar az kaldi