Sıcak habalar geldi çattı 😃 bu havalarda bebişleri daha sık banyo ettirmeliyiz tabi de ya hasta ederim korkusu nasıl olucak uzun kollu giydirip sarıp sarmalamakmı yoksa kısa kollu giydirmekmi nasıl giydircez
16032018nisa ben gündüz tişört giydiriyorum 2 aylık kızım var banyodan sonra da ince uzun kolluları var onu giydiriyorum fazla sarmalama canım bunalır uyuyamaz ve isilikte olur hergün yaptır elimden gelse hergün yaptırcam ama kızım Bebek egzaması oldu hergün banyo cildini kuruturmuş 3 güne bi yaptırıyoruz eşimle o yüzden
16032018nisa ben sadece çıtçıtlıyla gezdiriyorum arada şort belki Gece uyurkende bi t shirt ekliyorum 2 güne birde banyo yapıo şükür gayet iyi😍
Hadii ya ben çok pinpirikliyim galiba 😃😃 dahada rahatlaccağıma bunaltmıyım sarıp sarmalamak demi yani
[bilinmeyen] 😃😃 haklısın bu sarıp sarmalamayı ben yapmak zorunda hissediyorum çnkü uyumak istiyo uyuyo bu seferde ellerini yüzüne götürüyo uyanıyo napcağımı bilemedim ince müslin örütüyle yarım kundak yapıyom
[bilinmeyen] 3 aylık daha
Her gün yaptırıyorum canım yatmadan önce bebeğimde rahatlıyor 😍
[bilinmeyen] o uyuyo ama elini aürekli ağzına yüzüne getirip uyanıyo işte tek sıkıntı bu bu yüzden kundak yapmak zorunda kalıorum ama sıcaklarlada olmıycak
Ben de hergün banyo yaptırıyorum doktor bir gün sabun kullanırsan diger gün sadece su kullan dedi o şekilde yapıyorum altına bir çıtçıtlı atlet üstünede uzun kollu zıbın giyiyor 2 aylık ☺️ Hiç kısa şeyler giydiremedimm henüz 🤗
Bende henuz kusa kolluya gecmedim her gun yikiyorum atlet+uzun kollu zibin giydiriyorum. Ankarada yasiyoruz evimiz arka cephe gunes almiyor hasta olur diye korkuyorum kombi bile en dusuk ayarda yaniyor hala 😂