Wein7 aptamil prosyneo kullanan var mı. Normal doğum yaptım uzamış sariligimiz var eczane normal aptamil yerine bunu verdi , şimdi baktım sezeryan doğum yada prematüre bebekler için diyor. İçemez mi mamayi
89Kbr Wein7 içer. Özellikle sezaryen ve alerjik bünyesi olan bebekler için özel üretilen bir mamadır,mükemmeldir. Tek eksisi pahalıdır ve 1 yaşa kadardır. kullanmış biri olarak eğer bütçen kaldırırsa aşırı tavsiye ederim .
Wein7 89Kbr sindirimi nasıl gaz yapıyor mu ve kilo aldırıyor mu acaba. Heralde normal aptamilden daha besleyici
Wein7 89Kbr birde tadı kokusu normal mamalara göre kötü. Normal dede öyle değil mi. Bendeki bozuk değil
bbusra134 İlk ay sarılık için mama kullandık bizde bunu verdi eczacı aynı hesap sezeryan diye benim de araştırmalarım sonucu iyi besleyici olduğunu öğrendim tadı evet biraz değişik ama önemli değil şeker vs yok sonuçta kilo almıştı o dönem mama+meme gittik ilk ay
Wein7 bbusra134 bende anne sütü ve mama gitmeye çalışıyorum. Benim sütüm de bol aslında mamaya gerek yok ama bizimki anne sütü sarılığıymış ve tutmuyor göğsümü cok uyuduğu için. Biberon zor tutuyor. Uyanıkken iyi içiyor ama gogsumden. Korkuyorum biberondan meme reddi eder diye. Nasıl verdiniz ilk ay mamayi. Hangi biberon kullandınız. Red olmadi değil mi.
bbusra134 Wein7 red oldu lansinoh kullandım özellikle ama sonra baya reddetti danışmanlık aldım bence mama vermenize gerek yok mamayı biberonla vermenize gerek yok. Anne sütü sarılığı yine anne sütü ile geçecek bir şey sizde bir emzirme danışmanına sorabilirsiniz