Heyoo92 Zeyno123 ikinci ay kontrolümüzde doktorumuz ultrasona yönlendirdi. İkinci ay çektirdik. 70 günlük falandı oğlum.
Kaderlmc Zeyno123 biz bugün doktordan geldik çocuk doktorumuz numaramızı aldı Ekim 19 da 2 aylık olmuş olacağız Ekim sonu gibi aranırsın Kasım da ultrasona gelirsin dedi 2 buçuk aylıkken falan çekilmiş olacak çocuk doktoru kendi yönlendiriyor yani ilk bi çocuk doktoruna görünün o bilgi verir size
Zeyno123 Tugba10-5 biz ilk gittiğimizde kontrola sarılık kontroluydu bidaki ay kalca cikikligi ultrasonu çektir dedi ama herhangi bir kayıt falan vermedi açıkçası çocuk doktorumuzdan memnun değilim başka bir çocuk doktoru bakicam ortopediye randevu alıyoruz sanrm
Tugba10-5 Zeyno123 tekrardan bir çocuk doktoruna randevu alın o size yönlendirici kağıt vericek ultrason için o şekilde gidiliyor ortapedi bakmıyor canım maalesef tekrardan çocuk doktoruna götürmeniz gerek . Bizimde öyle oldu benim kalçaya götürmem iki aya yakın olmuştı
Mucizemlina Bana 2.5 aylikken cektiriz demusdi 1 ayliken ben 2 aylik oldugnda cocuk cerahisine gidmisdim.ordan ultrason icin randavu da aldim. Sonuc baktiklarinda erken yapilmis ama hersey yolunda denildi.