prenseskizim8 Merhaba bir ay önce sezeryan doğum yaptım bugün tartıldım sadece 15 kilo vermişim 85e yakındım doğuma girdiğimde bugün 72 çıktım normal de çok zayıf bir insanım ve kiloya acayip takıntılıyım. Çok yorgun olduğum için bu hafta çoğunlukla dışarıdan söyledik hep. Hamburger lahmacun vs e tabi durum böyle oldukça zayıflamam da zor ama emzirdiğim için diyeti salıyorum hep. Sizce diyete başlamalı mıyım? Sağlıklı doyurucu tavsiyeleriniz nelerdir? Ekmeği mi kesmem lazım?
Derya-37 prenseskizim8 basla cnm diyetisyen destegı ile saglıklı sekılde kılo verırsn Bnm ö bebe 2 aylık dıyetısyene gdyrm
Sunaerd prenseskizim8 merhaba 74 kg.ile doğum yaptım bebeğim 8 aylık 55 kiloyum eski Halime döndüm.Et,salata,bol meyve ve çerez hamur hiç hayatımda yok zaten normalde de sevmem.Aslında hiç diyet yapmadım emzirdiğim için, emzirince hızla gidiyor kilolar.
tosbikyanak-ela- prenseskizim8 kizim 21 ayiik bende sen gibi hep salladım emsin diye ama hayatımın hatasını yapmışım. 2 aydır diyetisyene gidiyorum ve inanılmaz farketti eğer doğumdan sonra gitseydim hemen bu kadar kilo anlayacaktır belki. Çünkü emzirme döneminde ister istemez gereksiz bi rahatlik geliyor ben emziriyorum ne diyeti gibisinden ve daha fazla kilo ailyorsun sanki diyet yapınca sutun kesilecek mis gibi hissediyorsun ama öyle birşey yok
prenseskizim8 Sunaerd ya bende et vs yemiyorum vejeteryanım çok seçici bi insanım emzirirken de takmayım kafama kiloyu diyorum ama nafile