Sehergkmen ZK7492 gardrops uygulamasından alabilirsin canım sehergokmen kullanıcı adım hem kargo da yok 5 tl güvence bedeli ödeniyor sadece
tugbakalenci M beden yamuna korse satıyorum askısız latex siyah renk M beden tuğba korse satıyorum askılı latex ten renk
tugbakalenci M beden yamuna korse satıyorum askısız latex siyah renk M beden tuğba korse satıyorum askılı latex ten renk
tugbakalenci Sbnmlgn 180 tl ye satacağım isterseniz askılı latex tuğba korse var ten rengi oda M beden onu 150 tl ye satıyorum
Sbnmlgn tugbakalenci m bedeni hangi kiloda kullandınız ne kadar sürede inceldiniz gerçekten denildiği gibi inceltiyor mu ya 🐣
tugbakalenci Sbnmlgn 7 ay oldu doğum yapalı çok fazla kilo aldım ve 85 kilodayken XL bedenini kullandım çok hızlı bir incelme ve kilo verdim 65 kilodayken M beden kullandım şimdi 60 kilo oldum ve yine baya inceldim XS alacağım için satıyorum
Damlas tugbakalenci yamuna sitesinden baktım aradım l beden diyo askısız için, sıkmadan ölçtüm 86 çıktı. Si kaç cm le m takmıştınız