Ikicocukanasiyioldum Merhabalar 8 aylık olmak üzere bir kızım varm ara ara burnunda hırıltı oluyor derin fizyolilojik kullanıyorum ama asla aspiratör ile çekmeme asla izin vermiyor. Başka neler yapabilirim acaba?
Belinayyy Ikicocukanasiyioldum sicak buhar yapip iyice denedin mi canim iyice akip temizleyebilirsin bide izotenik serunlar var siringayla siktigimiz onlardanda deneyebilrsin ben onlardan kullaniyirum daha iyi temizliyo sanirim
ipektos ikikizannesi bende çok tıkanınca bir iki damla damlatıp kulak çubuğu ile temizliyorum. Kulak çubuğundan korkuyordum doktor birşey olmaz dedi hatta tel tokaların ucu ile de pislikleri çekebilirsiniz dikkatli olarak dedi. Günde 3 kez çok değil mi birde damlattıysan sonra ne yapıyorsunuz kendiliğinden akmıyor
ikikizannesi ipektos iki damla degil canim iki damla cozmez durumu 1tup 1 burun deligine sikilacak bebegin kucukse yan yatirip buyukse dik tutup sikacaksin bi anda enjektorede 1 ml cekip tek delige sikacaksin diger tarafada ayni toplamda2ml
Ikicocukanasiyioldum Belinayyy 4 aylikke bronşiolit olmuştu o dönemden kalan izometrik serum var serinyayla çekip burnuna sıkıyorum ama çekmeme izin vermiyor çok ağlıyormusun :( ara ara hırıltı oluyor bazen hiç olmuyor anlam adim ki.
Belinayyy Ikicocukanasiyioldum canim burun nemlendirici damlalar var onlari doktoruna danisrak kullanabilirsin hırıltı icin
ikikizannesi Ikicocukanasiyioldum hayir yutar sikinti olmaz serum sayesinde bogazida temizlenir ama dedgim gbi yaparsan cikiyor ztn 1 2 ml cek aniden sik oturur vaziyetteyken o zaman cikiyor ne var ne yok