Zelissssss Allahim nankorlik gibi olmasin ama cok sutun var ya cocugum 15 aylik oldu Hala 5-6 yerden fiskiriyo 3 saat emzirmesem sakir sakir akiyo azalir dediler azalmiyo 48 kiloyom ama memelerim kicaman duruyo kendim zayifim ama sut dolu oldugu icin buyuk duruyor oglum emiyor agzini memeden cektigi anda goruyorum agzi sut dolu surekli kiyafetlerim islaniyo disardada oluyo unuttuyorum bazen rezil oluyorum meme ucum Islak gogus pedi kullanmaktan icim sisti sutunu azaltmak icin biseyler yapan var mu cok su iceriz ondan mu cok oluyo diye denedim ax sus ictim yine ayni
Bilgemayse Zelissssss Maydanoz, nane,adaçayı, nişasta içeren besinler,limon sütü azaltıyor. 👍🏻peki ben size bir şey sorayım nasıl besleniyorsunuz da sütünüz böyle çok siz de biz annelere tüyo verin bebeğim daha 4 aylık kilo alımı yavaş 😭
VMS Zelissssss gün içerisinde meler yiyorsunuz yediklerinizden süt oluyor fazla kaçırıyor olabilir misiniz
Deletedmom_49 Bilgemayse Mutlaka ama mutlaka sabah bir fincan rezene çayı. Daha sonra öğlen ara öğün kendinize yulaf ezmesi yapın bebeginizde süt alerjisi yoksa sütle haşlayıp. Bol bol yeşillik. Ve kuru soğan. Bunlar çok arttırıyor😊🙏
Zelissssss Bilgemayse tabi hemen soyle soyliyim. Ben saglikli beslenme duskunuyum yani kendimi cok mutlu hissediyorum saglikli beslenicece hergun yesil yaprakli sebze yerim diger ogunede izgarami yerim izgara kofte mesela yada tavuk bunu aksam oglnde sebze yerim kuruyemis tuketirim ama bnece pif noktasi Ben asitli hic bir icecek tiketmem cok su iceriz zaten sutunde %80 su diyorlar bnce sudan kaynakli
Bilgemayse Deletedmom_49 Çok teşekkür ederim💐 aslında yapıyorum ama düzensiz yapmaya başladım sütüm azaldı. Dediginiz gibi düzenli yapmak lazım 👍🏻hepsini deneyeceğim
Zelissssss VMS cok su iciyorum Ben buna bagliyorim beslenmem normal cunku saglikli beslenirim zeytinyaglo falan
Bilgemayse Zelissssss Evet haklisiniz sağlıklı beslenme programı ve bol su. Asitli içecek ben de içmiyorum, çay ve kahve de içmiyorum. Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için 🥰💐
BenMathilda Zelissssss Bebeğiniz kaç kilo peki ve de aylık kilo alımı nasıl, ben de bunu merak ettim doğrusu 🙈
Cali Ayni sorunu yasiyorum adacayi iciyorum ben baktim bas edemeyecek gibi oldugumda bir iki gun terbiye ediyor
Zelissssss BenMathilda 15 aylik yeni 10 kilo yeni oldu 🥰 yani hic bi zaman tombik bi bebek olmadi sutumun cok olmasi onun kilosunu etkilemedi zaten 3.5 dogmustu ilk 3 ay iyi kilo aldi sonra yavasladi yemesi cok guzel benim kadar yiyor bunda ciddiyim ama almiyor genetik dedi doktor Bende hic kilo almam esimle oyle