Sisi Kızlar kullanan var mı? Malum yaz geliyor dışarı çıkarken yanıma meyveli yoğurt felan yapıp almak istiyorum kızım için. Kullanıp memnun olduğunuz markalar nedir birde kaç saat soğuk yada sıcak muhafaza edebiliyor?
Deletedmom277 Sisi Termal Çanta Skip Hop. Sütlerimi taşırdım onunla çok memnundum. Termos olarak Tefal vardı evde onu kullanıyorum. Bir yere gittiğimde yemeğini de Skip Hop’un termos kabı var. 6-7 saat sıcak ve ya soğuk tutuyor
Janss Deletedmom47 Sizmiydiniz bilmiyorum ama Tefal termosu öneren kimse Allah razı olsun ondan . Elim ayağım oldu benim . Görünce yazmak istedim 😌
Umrnkrhn Deletedmom277 tefal termos sütlerimi taşıyorum demissiniz, ben de aynı şeyi yapmak istiyorum ama avent biberon (en küçük boyu) içine dogan bir termos bulamadım. Siz nasıl taşıyorsunuz sütlerinizi termos icinde
Deletedmom47 Janss Bu tarz bi konuya yorum yapmıştım canım olabilirim de olmayacak bilirim de 😇🥰.Yine ben kabul ediyorum iyi dileklerini iyi geldi banadaa 🥰🥰🥰🥰
Janss Nida07 Ben şu an https://m.n11.com/karaca-sport-blacksari-940-ml-termos-P355299497?RENK%3A=SARI&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMImp6Xk7Ox5AIVQamaCh2kyQBkEAQYAyABEgLKO_D_BwE Kullanıyorum . Yanlış yazmışım Karaca’ymış bendeki 🤦🏼♀️