Ae42 Merhaba Anneler; Ben ticarete atılmayı planlıyorum. Devlet iş kuracak kadınlara destekte bulunuyormuş daha önce alan başvuran oldu mu beni aydınlatır mısınız bu konuda🧡🧡🧡
Deletedmom27337 Ae42 kosgebe başvuru yapıp kursa katılıyorsun galiba 🤔 teyzem lokanta açtı kosgeb e başvuruda bulundu belli bir miktar verdiler hepsini değil anlattığına göre. Sizin bahsettğiniz başkada olabilir ben kosgebi duydum sadece 🙈
Nevfel Ae42 internet sitesine girin orda video izleyerek egitim aliyorsunuz video sonlarnda test yapiliyor puan verilir hepsini bitirdikten sonra destek almak icin hak kazaniyorsunuz.
Dupduru19 Ae42 bende birtek kosgeb desteğini duymuştum. Başvuru yapıp onların sınavından başarılı olursanız bir miktar verebiliyorlar size. Meraktan soruyorum nasıl bir iş yapmayı planlıyorsunuz ☺️
Ae42 Deletedmom27337 İlla bi yer açmak için mi veriyorlar desteği birde işinde başarılı olmak koşulu gibi birşey var mı?
Deletedmom27337 Ae42 daha dükkan açılmadan vermişlerdi. Sonrasında dükkana proje yaptırdı kosgeb oldugunu orda bildirmişti falan 🤷🏻♀️