iki_prenses_annesi201 Benim kızım 14 buck aylık 🙂 ve bi kaç gündür 10 a dgru uyanıp gün içnde tek uyku yapıyor… 2 uyku yapardı önceden artık yapmak istemiyor .. Normal mi bu durumu yaşayan var mı ?
Deletedmom0099 iki_prenses_annesi201 benim kzıımda 14,5 aylıkken ikinci uykuya yatmak istemedi teke düştük
Tortilla iki_prenses_annesi201 evet 14 aylık tek uykuya gecılebılırmıs bızımde teke dusmeye basladı ıkınvı uykuyu uyutmak ıskence olmaya basladı
Minikecrem iki_prenses_annesi201 benim kızımda 14 buçuk aylık aynı dediğiniz gibi 10 a doğru uyanır gün içinde 1 defa uyur
iki_prenses_annesi201 Minikecrem ya bnde velki diştendir diyodm 😔 azı dişi şişte.. Tek değlmşm neseki 🙂
iki_prenses_annesi201 birfincantuzruhu tam net olrk htrlmyrm cnm.. Ama 6 aydn snraydı snrm.. 3ncü uykusu da çok kısa olrdu 45 dk şekerleme gbydi yani
FatosToprakDeniz iki_prenses_annesi201 gece uykuları güzeldi ama. Doktor demek ki yetiyor demişti. Şuan 25 aylık hala tek uyku. Bazen hiç uyulmadığı da oluyor
birfincantuzruhu iki_prenses_annesi201 bende yeni 2 uykuya düşürdüm ilk uykusu 1 saat veya 1 saat 20 dk oluyor 2..uykuda en fazla 45 dk. Gündüz uykusu için az mi acaba
iki_prenses_annesi201 Minikecrem amanın 😯😯 yok bzmki eziyt yapmya bşlynca uyksu oldgnu anlıyrm uyutyrm yada bi kerr uyuması lzm diyrm uyutyrm bi şklde 🤭🤭
birfincantuzruhu Tortilla 10 aya 1 hafta var gece uykuları com etkileniyor diye 1 haftadır 2 uykuya düşürdüm ama hala zorlanıyor gibi bilemedim bi sormak istedim teşekkür ederim 🎀
iki_prenses_annesi201 birfincantuzruhu her bebeğn uyku saati farklı olr cnm bnm kızım çok ses olmdgı halde 2 saat uyuyo bzn 1 bck saat bzn 2 bck dgşyr.. Gnlde 2 saat uyur