Smali Kızlar merhaba,evde hazırlanacak olan var mı kpssye? Malum cocukla ancak online yapabiliriz.bildiginiz daha önce beğendiğiniz yada çok övülen bir online eğitip platformu var mı?rica etsem detayları ile paylaşır mısınız?
Kagansmother Youtube ta Merve koç var 2 cocuk annesi ve kpss 28. Si hangi kaynaklardan çalışmanız gerektiğini söylüyor ve cok motive ediyor videolarına bi gözatin isterseniz
cicek10 Smali ben de daha dün kardeşim için doping hafıza üyeliği aldım ama o çok istediği için aldım benim pek bilgim yok açıkçası siz bir araştırın onun arkadaşları kullanıyormuş beğenmişler ama dediğim gibi benim pek bilgim yok
Uykusuzanne2606 Smali evet aldım canım. Youtubede herhangi bir hocadan dinleyebilirsiniz. Hem daha az masraflı olur. Mesela tarih Mehmet celal özyıldız, coğrafya Engin Eraydın, matematikte benim hocamdan ilyas hoca.
Uykusuzanne2606 Doping i bende çok istedim ancak pahalı, ya verim alamazsam diye vazgeçtim. Mehmet eğit hocanın hafıza tekniklerini almıştım gecen sene oda güzel.
cicek10 Uykusuzanne2606 dershaneye göre uygun ama benim de pek bilgim yok açıkçası umarım güzeldir be işe yarar