Elizbaden12 Bebeğim iki güne bir yapıyor kakasını oda müdahale olmadan yapamıyor popoya uyarıda yapıyorum zeytin yağı da sikiyorum yok ne zamnki fitilinin yarısını bölüp koyuyorum anca oylr şuan 2aylik
Sumeyye89 Elizbaden12 anne sütü alan bebekler 10 güne kadar normal 3 4 gün bekleyin müdaledrb önce kakası sertse kabızdır masaj yapın eğer çok huzursu👁🗨zsa müdale edin isterseniz müsade edin kendi yapsın
Nurcaa Elizbaden12 huzursuz değilse ve 9-10 gün kadar kendi yapamıyorsa müdahale edin bırakın okınsın popo kasları da çalışması güçlenmesi lazım. 2 gün çok az bir süre ve müdahale etmek anlamsız bu süre de onun iyiliği için
Sena_i Elizbaden12 bunu alışkanlık haline getirmeyin. Bağırsak tembelliği olur Allah korusun. Sürekli böyle yaptırmak zorunda kalırsınız. Sabırlı olun d vitaminine başladınız sanırım o etki edebilir. Sağlıkocağının verdiği d vitaminini mi veriyosunuz?
Elizbaden12 Sumeyye89 hayır huzursuz değil fitili koyduktan sonrada sert bir dışkı gelmiyor on gün öncesine kadar böyle değildi ama düzenli bı sekilde yapiyordu
Sena_i Elizbaden12 sağlık ocağının verdiği d vitamini çoğu bebekte kabızlık yapıyo zaten. Araştırırsanız herkes bu durumdan müzdarip.