Kubrametehan Merhaba arkadaşlar ben Çalışan bir anneyim sabahları kalkıp bebeğime süt sağıyorum ama çıkan süt 40 ml 50 ml sütümü nasıl arttırabilirim
Cinarimoglum Kubrametehan merhaba, sağımı emzirmeyi düzenli yapın. bir de dilruba hnm bende danıstım çok yardımcı oluyor tavsiye ederim. süt arttırıcı ürünleri ile de destekleyebilirsiniz. momstok anne çayı ve mayya tablet
Nohutannesi Kubrametehan is yerinde imkanınız varsa bol ve düzenli sağım yapın, evdeyken sık sık emzirin. Mümkünse dinlenin ve bol su için
4yaprakliyonca Kubrametehan bestlak süt artırıcı damladan çok memnun kaldım ben, düzenli ve bol su için.
Turuncu-al Eğer insta kullanıyorsanız emzirme danışmanı Dilruba Demirezer var ona da danışabilirsiniz .ücretsiz cevaplıyor sorularınızı .
Kubrametehan Cinarimoglum hırma özü yiyorum arttırır diye tahin yiyorum arttırır diye hummananın çayını içiyorum e bebeğin malt içeceğini içiyorum günde çok rahat 3 litre su içiyorum 🥺
Cinarimoglum Demiralpinannesii dilruba hnm neler yapacagımıda söyledi yanlışım çokmuş onlarada dikkat ettim. sık sık emzirme ve bir süre emzirme sonrası sagım yaptım. göğüsler iyi çalışmalı süt üretmesi için 1 ayda bu düzenle toparladık. sadece anne sütü alıyor şimdi sağımıda arada yapıyorum artık çünkü aktif emiyor artık maşalaah.
Demiralpinannesii Cinarimoglum bebeğiniz ne kadarlık. Benimki 6 aylık cnm herseyın farkında ne yaparsam yapayım almıyor
Kubrametehan Demiralpinannesii norma zamanda aktif emiyor ve doyuyor meme reddi yok çok şükür ama iş sağıma gelince süt tazyikli gelmiyor