Bmelis Merhabalar 3 aylik bebegim 4 den sonra yatakta çok hareket etmeye başlıyor eli kolu bacağı durmuyor. Bu yüzden kendini uyarıyor geri daldirmasi da zor oluyor. Bu hareketliliğin geçmesi için ne yapılabilir.
Utkucan Bmelis hiçbir şey yapamazsınız oğlum sürekli döner beşiğinde kendi uyandırır ara ara ama çocuk yani öyle uyuyor işte yer yatağı yapabilirsiniz
MinnakEgem Bmelis bizim doğduğundan beri var sırt üstü yatırdığımda 5.dk uyur sonra eller ayaklar kendini uyandırırdı bende hep yüz üstü yatırdım öyle alıştı 4 bucuk aylığız ya yan yatar yada Yüz üstü daha derin uyuyı o şekilde
uyus Bmelis merhaba benimki sbahlari 6dan sonra aynı cok haraketli oluyo uyuyamiyodu.bende yüzüstü atıyorum öyle rahat uyuyo ama gece atmiyom 3aylık daha donemez agzı kapanır diye .sabahları gozetliyerek bırakiyom
Bmelis uyus kızım da daha dönmeye başlamadı o yüzden gece ben de cesaret edemiyorum. Yüz üstü için biraz daha bekleyeceğiz gibi
uyus Bmelis benimkide dönemiyo sabahlari atıyom .yanına bende uzanıyom öyle uyutuyom gece bende atmam .