Esraeymen2021 Merhaba anneler oğlum 3 .18 günlük reflü var dediler başına gelen var mı ve nasıl gceer acaba .
Gizoooo Esraeymen2021 bebeğim 5aylık doğduğundan beri reflü kusması var yavaş yavaş azalıyor. İlaç kullanmıyoruz kilo alamı iyi olduğu için
Oznur_0708 Esraeymen2021 reflü yatağı kullandınız mı hiç biz doğduğundan beri kullandık 1.14 günlüğüz bir kese çok az fazla sütü çıkardı hiç kusmadı
Yakupuras Esraeymen2021 zamanla geçer 1 yaş sonrası azalıyor yada bitiyor ağır vakalarda ilaç kullanımı oluyor ama yemekten sonra hemen yatıtmama yastıkta yatırma gibi ufak şeylere dikkat etmek gerek. Benim oğlum 13 aylık hala geçmedi ama kusması biraz azaldı çok şükür
Esraeymen2021 Gizoooo bizimde iyi şuan kilo alımı ama doktor rahatlasın diye verdi daha başlamadım ama napsam bilemedim
Esraeymen2021 Gizoooo bziim ikikere kustu sadece az az bide midesinden sesler geliyor diye tanı koydular sizede mı öyle acaba
Gizoooo Birsen2 evet canım reflü kusması oluyor genelde doktoruna mutlaka söyle kilo kaydı varsa ilaç veriyorlar