2melekannesiiiiii Bebişim 41 günlük herkes kilosunun fazla olduğunu söylüyor sizce fazla mı 4300gr(kız)
Gizoooo 2melekannesiiiiii hayır bence çok normal benim bebeğimde öyledi zaten 5 aydan sonra kilo alımları duruyor bırak alsın :)
Sedanindenizi 2melekannesiiiiii Masallah kuzuma annesi❤ Benim 3 aylik bebegim 4900 ben zayif diye kendimi paralayanlardanim. Varsin iri olsun emekleme baslayinca zayifliyorlar😊
Bebegimm1 2melekannesiiiiii ben o kiloya yakın dogurdum 😁 etrafı dinlemeyin doktor iyi diyorsa etraf hep konusurur ilk 3 ay guzel kilo aliyolar ondan sonra gram aliyor ha birde diş emekleme yurume aşıri hareketlenmeler derken keske kilo alsa diye bakiyoruz 😁
Ysm2019 2melekannesiiiiii 2.600 bebeğimin kilosuydu 30 günlükken 4 kilo olmuştu 66 günlükken 6 kilo şimdi 3 aylığa doğru gidiyoruz bilmiyorum ne kadar oldu normal yani
Deeryaaaa Ysm2019 37de doğdu bizim minik ama solunumdan üç gün sarılıktan iki gün hastanede yattı o esnada bizde 300gr verdik 🥺 çok şükür evimize gelince toparlandı
Aydonika 2melekannesiiiiii hayır bence iyi benim kızım prematüre 3. Ayında ancak 5 kiloya gelebildi sen kimseye kulak asma canım
Momm12 Aydonika benimki 5 ayında 5 kiloya gelebildi 😃😍 canları sağolsun allah hastalık vermesin bir şekilde alıyorlar er yada geç
Oznur_0708 2melekannesiiiiii kulak asms kimseye canım çok normal kilosu maşallah 🤍 1 ay 14 günlüğüz 4,790 olduk
Dgndrmz 2melekannesiiiiii benim oğlum ilk 2 ay bir bucuk kilo bir bucuk kilo şeklinde kilo almıştı canım yani hastane cıkısımız 3 kiloydu iki aylıkken 6 kiloydu 😁 gayet normal kilosu sonrasında azalıyo zatrn hele hareketlendiklerinde iyice azalıyo ilk aylar kilo alınları iyi olursa ilerleyen aylarda kiloları daha dengede gidiyo çünkü iştahsızlık diş dönrmleri atak dönemleri oluyo yemiyolar vs