Yamanikomm LaraCroft Benimde oyle maalesef depolarinda cok ama cok buyuku guya bir teknik ariza olmua iptalde etmiyolar oylece kaldim
Yarim_Kilo_Kiyma LaraCroft Konu ile alakası varmı bilmiyorum Ümraniyede avm ye gittim 2 gün önce h&m kapanmıştı 😯 hatta oğluma birşeyler bakacaktım
Yamanikomm LaraCroft merhaba benim kargomu vermisler yola cikmiss musteri hizmetlerine mail attim attigimm gibi kargoya verdiler
LaraCroft Kızlar o kadar hm indirimi şunu aldım bunu aldım postlar açıldı herkesin kargosu geldi mi şimdi?
LaraCroft Deletedmom4444 ay ben her gün açıp baktığım için unutamıyorum😂 biri hediye çünkü insanlar gitmeden önce yetiştirmem lazım ama şikayet var dolmuş taşmış
LaraCroft Milagrosoreiro benimde bugün 12 gün oldu en ufak değişim yok durumunda siparişin ya😔 neden acaba😫 biri hediye olacaktı bide siparişimin…
Deletedmom4444 LaraCroft İnsallah gelir.Bende yazlik aldim die pek uzerine dusmemistim baya da olmus ya
LaraCroft Yarim_Kilo_Kiyma bir çok mağzasının kapanacağını duydum çünkü online da çok başarılı oldular hatta krizden (pandemi dolayısı ile) çok az zararla çıktılar diye okumuştum. Yani online satışa yönelecekler. Bu kadar gereksiz bilgi neden zihnimdeki😂