Cansu_Ada Merhaba sevgili anneler, sarılığın geçmesi için önerileriniz var mı acaba 🤔 “biz şunu yaptık geçti” dediğiniz ne varsa paylaşalım ❤️
Nefeshiramm Cansu_Ada annem başının altına sarımsak koydu 🤣🤣🤣 birde yüzüne sarı demeyin diyorlar ne kadar doğrular bilmiyom
Cansu_Ada Denizfdn yaa herhangi bir zararı olmadı mı ,bunu pek çok kişiden duydum ama cesaret edemedim
Gizoooo Cansu_Ada ışık tedavinde bir gece mutlaka yatır. Hemen düşüyor benim bebeğim 1hafta yoğum bakımda kalmıştı solunumdan dolayı o zaman hep mavi ışıkta kaldı sarılığı geçmişti. Bol bol beslenip bol bol çişini yapması lazım. Arkadaşlarım kuzenim 1 gün hastane ışık tedavisi aldırlar hemen düştü lütfen geç kalmadan yaptır
Cansu_Ada Gizoooo ışın tedavisi aldı.suan 12.8 doktor korkulacak birşey yok düşer dedi ama yinede alternatif yolları ariyirum
Denizfdn Cansu_Ada olmadi ilk kizimdada verdim ikinci kizim oldu onada verdim agirdi sariligi gecti ertesi gün hastaneye gitmeme bile gerek kalmadi korkuo vermek istemiyosab ic sutunden gecsin cnm
Blablablabla Cansu_Ada yavaş yavaş düşer benim kızımda 50 55 gün sürdü sarılığı . Değerleri sizin gibiydi bol bol emzirin tek tedavisi emzirmek iyi beslenmek.
Haticeackgzzz Cansu_Ada Işın tedavisi kesin çözüm degil billuribin 16 ile yattı 28 saat foto aldı 10.6 düştü emzirme +mama devam ettim beslemeye ama yinede sarılığı uzayan sarılık oldu 35-40 gün sürdü
anneko_ Cansu_Ada ben herşeyi denedim emmek istemiyordu memeden kaşıkla vermeye çalışıyordum yavrum doymuyormuş sonra biberonla verdim 2 satte bi alarm kurdum yedirdim öylelerle atlattık meme reddi de olmadı ¾ gün sonra memeyi hatta daha iyi kavradı.