Mommyishome Montessorri tarzı yapmak istiyorum. The little concept diye bi sayfa buldum instagramda. Onun dışında nerelere bakabilirim? Klasik mobilyacılardaki şatafatlı mobilyaları istemiyorum. Sade ve şık bi oda yapmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. 🌺
Burcu35 Mommyishome İzmirde bulamadım valla. Beşiğini instagramda noktabebe diye sayfadan almıştım. Dolap ve yatağınıda bbutikmobilya sayfasından aldım. Fiyatlarıda iyi bence
Mommyishome Burcu35 aaa baktım ama yok ben böyle dev dev dolaplar yataklar çatılar istemiyorum 🤷♀️ odamız küçük ferah yapmak istiyorum. Bu tür mobilyaları küçücük odalara koydun mu bana basıyolar 🤣
Mommyishome gemmateller yok ben böyle değil de konsept bişeyler istiyorum. Bunlar her klasik mobilyacıda var.
Hotic Mommyishome kısıkköyde baktık bundan 3 -4 ay önce filan ama adam akıllı adını bile duymadığımız mağazalar çilek mobilyanın fiyatlarıyla nerdeyse aynıydı hatta çilekten daha uyguna aldık diyebilirim. Yani size tavsiyem kısıkköye bakmayın 😊
Cigdemsenol Mommyishome merhaba. Kısık da bi mobilyacıya yaptordim ben. Esnafları da guzeldi. Fiyatları da uygundu. Beğendiğiniz model ve renk üzerinden istediğiniz gibi anlatiyorsunuz yapıyorlar. İsmi banybebe.com
Mvge Mommyishome selam, dorakidsden yaptırdık çok da memnunum. İnstgramdan bakablirsiniz. https://instagram.com/dorakidsmobilya?utm_medium=copy_link
YesimKnc @Mommyishome Gaziemir Barış Bebe var . Hamileyken almıştık montesorri oda takımı büyük yatak ve altında çekmecesi var ister çekmece ister ek yatak koyabiliyosunuz çatısı da var şifonyer ve dolabı da var. Gayette yeterli geldi. Ürünlerin hepsi mdf ve beyaz rengini aldık. Kim geldiyse nereden aldın diye sordular ve alanlar da oldu . Beşiğimizi de oradan aldık ben doğal ahşap boyasız kayın ağacından olan beşikten aldım. Fiyatları da uygun ve kaliteli ürünler. Dilerseniz sizde bir göz atın.