Yagmuralmila Arkadaşlar bartolin kisti çıkmış bende doktor antibiyotik ve krem verdi ..bu süreçten geçen var mı .. bide gittiğim hastanede doktorların hepsi istifa etmiş başka ilçedeki hastaneye yönlendirdiler .. süreci anlatırsanız sevinirim
Yagmuralmila Celin23 hayır hiç ağda kullanmadım hayatımda zaten yaklaşık 5 aydır da biseyle almıyorum lazer yapmıştım tamamen bitti
Sakel28 Bendede çıktı ama doktorum ilacın geçirmediğini ufak bir operasyonla kesip içinin boşalması gerektiğini söyledi, ameliyat içinde şuan ağrı yapmadığı için istediğin zaman gel yaparız dedi hala bekletiyorum 😬
Yagmuralmila Sakel28 şu an aynı durumdayım desem .. banada boşaltılması lazım dendi ilaçla patlamaz mi acaba
Yagmuralmila Sakel28 ben en yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum ama sende git geç kalma .. inşallah biri süreci yazar bize merak ettim
Sakel28 Yagmuralmila eğer apse yaptıysa ilaç belki fayda veriyormuş ama benimkinde apse yoktu, zaten apse olsa ağrıdan yürüyemiyormuşsun doktor öyle dedi.
omerva Deletedmom_72 patladığını nasıl anlıyorsunuz iç çamaşırımda ıslaklığı şeklinde mi afedersiniz açık sordum biraz ama
omerva Yagmuralmila benim de aynıydı doğumdan sonra belirdi sağ tarafta spiral taktırırken doktor randevu al gel patlatsınlar dedi korktum gitmedim kendiliğinden küçüldü şimdi sol tarafa geçti bir de ekleyince ele geliyor çok rahatsız etmiyor
Yagmuralmila Sakel28 kanser riski nedir ona korkuyorum aslında ya .. patlayınca patolojiye yolluyorlarmis ya
Deletedmom_72 Yagmuralmila Evet çok sertti agrısından durulmuyordu.İlaçları kullandım bi anda patlamıştı sonra tekrar etmedi şükür