rukiyyee Kızlar kızımın gıdısı pişik oluyo pişik olmaması için napabilirim pudra döküyorum Sudocrem de sürüyorum ama hala oluşuyo pişik ne yapmalıyım nasıl bakım yapmalıyım sizce
gamzeliogulannesi rukiyyee Ay lütfen bırakın pudrayı. Çok zararlı bebeğinizin ciğerlerine. Hametan sürün, pamuklu ağız mendili koyun ama lütfen pudrayı hiç kullanmayın.
Digdem_ rukiyyee bol yıka canım aöamıslak kalmasın hametan kullandım çok iyi geldi sudokrem tarzı ürünleri önermesi dr bize kalın tabakalı kremler daha çok pişik yapar demişti
EmineB10 rukiyyee pudra dökmeyin sık banyo yaptırın bir de tuzlu su çok iyi geliyor bir dr göstermenizi tavsiye ederim
rukiyyee bmutlu Digdem_ aslında hergün yıkandırıyordum ama havalar serinleyince biraz seyrelttim ikigünde bi yıkandırmaya başladım ki ondan sonra oluşmaya başladı bide kilo alınca da iyice arttı
Digdem_ rukiyyee bizimde ara ara olıyor birde bi yerde okumuştum banyo sonrası sürülen yağlar kremlerde tıkarmış gözenekleri hiç sürmedim yazdan beri yapmadı sadece çok sıcaklarda az pişik oldu gıdı havasız kalıyor ondan yapar