Deletedmom_49 Kızlar o kadar az emiyor ki nasıl doyuyor bilmiyorum 3-5 dk emmeyle doyar mi çocuk? Ama ,2-2.5-3 saat en geç 3.5 saatte bir emiyor. Bu aydaki bebekler kaç saatte bir emiyo ?
mza61 Deletedmom_49 benimkide öyle canım çekimleri güçlendi fazla emiyorlar artık. bez sayısı gelişimi normalse sıkıntı yoktur bence :)
Deletedmom_49 mza61 bez sayisi gün içinde 5-6 yi geciyo ama bilemedim. Bide doktor bizi 5 aylık olmamıza 3 gün kala falan ek gıdaya başlattı. Tüm tadimlarimiz bitti kapya biber ve semizotu kaldı. Yarım çay bardağı öğlenleri püre veriyorum. Akşamları da muhallebi yapıyorum yine yarım çay bardagindan biraz fazla. Miktarı iyi ayarlayabiliyor muyum bilmiyorum. Bu ek gıda beni mahvetti. 😭
mza61 Deletedmom_49 benim 5 aylık daha doktorum başlatmadı 6.ayda başlatıcak benim kafamı çok karıştırıyor ek gıda Napıcam bilmem :)
Ozgenergis Deletedmom_49 muhallabiyi nasıl yapıyosunuz acaba bende başlıcam bu ay ama biraz cahilim :)
Deletedmom_49 Ozgenergis Valla bebeğim hipp mama önerdi doktor kaşık mama onu veriyorum bazen. Bazen devam sütüne bebe bisküvisi koyup irmik haşlayıp içine de elma falan rendeleyip kyuyorum. İrmikli muhallebi veya pirinç unlu yapıyorum. Yani degisiyo ama tabi her gün yapuyor musun desen hayır 😭 bazen hiç durmuyo kaşık mama yediriyorum hemen pratik diye