Ali23asaf Oğlum iki yaşında üç dört gündür gece yatarken burnu tıkanıyor kuru soğan kesip basının ucuna bırakınca iyi oluyor biraz başka ne yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı abilirmisiniz
Sarikuzumalp Ali23asaf burnunu açın sürekli. Bir de cold mix kullanabilirsiniz. Burun tıkanıklığını açıyor gece rahat uyur.
Uygurelif Ali23asaf Fizyolojik serum.yap miraderm var doğal sprey Gün de 5 - 6 kere sık burnuna 8 tl pahalı bisey değil sprey de okyanus suyu benim ki 3 aylık geniz akintiis var burnjnu sürekli açık tutmak zorundayım yoksa kulak boğaz enfeksiyonuna sebep oluyormuş
Ebrudgnclskn Ali23asaf okyanus suyu spreyi var ben serum fizyolojikten çok ondan memnun kaldım tavsiye ederim
Ali23asaf Sarikuzumalp yanak yada boyunlarında çocukların yanık gibi iz olmuş diyorlar kullananlar sizde oldumu böyle bir sey
Sarikuzumalp Ali23asaf zaten o damla tenine değmeyecek. Uyurken yastığına veya yakasına damlatılıyor. Brn hrp yakasına damlattım kıyafetten tenine geçmiyor zaten o kadar emilmiyor.
Ali23asaf Sarikuzumalp Evet kimisi kıyafete ve yastığa damlatiklarini ama öyle bir şikayetleri olmuş belki yanlış yaptıkları bir şey var
Sarikuzumalp Ali23asaf olabilir ben çok kullandım hatta eşimle bende kullandık dikkatli kullandık bir sıkıntı yaratmadı. Mrsrla oğlumun yakasına damlattıktan sonra kıyafetini 2 3 dakika kaldırıyorum kurusun tenine geçmesin diye.
Sarikuzumalp Ali23asaf Evet burada da çok kullanan anne var benim için vazgeçilmez bi damla hep bulunur evde ☺️