Asaf67 Balık yağı kullanan varmı ? Kaç yaşında başladınız benim oğlum üç yaşında almayı düşünüyorum 🤔
Halimehatun Asaf67 şimdiye kadr hiç kullandınız mı? Oğlunuz ne zmn konuşmaya başladı konuşuyor mu yda dr bana konuşsun diye balık yağı önerdide içiremiyorum ama sevmiyor
Fitifiti Asaf67 1 yaşından sonra başlattı doktorumuz. Eğer haftada 3 kez balık yiyemiyorsa takviye şart. Bu arada Zonguldak mı ? 🙈😄
Asaf67 Halimehatun hayır kullanmadım balık yağı 🥺 oğlum üç aydır cümle kuruyor daha önce kelime kelime konuşurdu cümle kurmazdi üç aydr derdini anlatabiliyor
Lina_3520 hypatia merhaba benimde 13 aylık bebeğim var bende almayı düşünüyorum miktar olarak ne kadar vermeliyim birde sabah mı akşam mı aç mı tok mu
bikerem bikerem aa şunu da dedi,daha uygun fyatli alirsan you plus ya da ocean bakabilirsiniz de dedi.
bayankitapkurdu Asaf67 1 yaşında başladık doktor tavsiyesiyle. Siz de daha fazla geciktirmeden kullanım bence 🥰 möllers tutti frutti içiriyorum ben
Asaf67 bayankitapkurdu Benim oğlum balık yer sever ama iştahsız bir çocuk balık yağı alın iştahı açılır dedikleri için düşündüm dokdorlariniz onermesin sebebi nedir sizlere balık yemedikleri için mi önerdiler,✋
Halimehatun bayankitapkurdu ocean almıştım onu bitirebilirsek verebilirsem yani möllers alcam onu öneriyor çoğıu dr
bayankitapkurdu Asaf67 ben göz ve beyin gelişimi için kullanmaya başladım. İştah açar mı bilmiyorum. Balık yer sever oğlum ama işte daha yeni mevsimi olduğu İçin almadık. Alırsak ve haftada 1 yerse içirmem
bayankitapkurdu Halimehatun aynen alırsanız onu içer. Benim oğlum ilaç içmez sevmez ama dolapta yağı görünce anne mama diye diretiyor içmeden vazgeçmiyor
bikerem Asaf67 fe elementi bilesenleri var icinde. Demir damlasi da var multivitamin coklu vitamin seklinde,bilemedim iyigelir mi ama bize demir ve d vitaminini kesip hepsi birarada bunu icsin dedi
herseyguzelolacakk Asaf67 15 aylık bebeğim bende bu hafta alıcam. Möllers tuttu furitti olandan önerdi doktorumuz. Bu diğer balık yağlarına göre daha az kokuluymuş ve tadı güzelmiş. Bakalım deniycem inşallah o kadar para boşa gitmez 😅