E2019 Kızlar selam çevrenizde şalazuon göz kapağı kisti olup geçen varmı göz kapağımda mercimek büyüklüğünde şişlik var nasıl geçer yardımcı olursanız sevinirim
birfincantuzruhu E2019 4 sene önce ameliyat oldum. Belki geçer diye beklemiştim doktor çok kızdı neden bu kadar bekledin dedi. resmen gözüme yapışmıştı.
1mom1baby E2019 ben oldum hemde iki gözümden 7 8 defa ama üst göz kapağımdan değil alt kısımdan onun için arpacık çıkacak diye ödüm kopuyor merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz pro oldum artık 😅 pamuğu dayanabileceginiz sıcaklıktaki suya sokup sıkıp üstünde bekletin hafif baskılar yapın fml liquifilm damlayı kullanın kullandiklarim arasında en etkili olanı bu damla ayrıca kemicetine, terramycitene (yazım doğruluğundan emin değilim) bunları dönüşümlü kullanın uyanınca birini yatmadan birini gun içinde fml gibi Benim alt kısımda çıkanlar geçmedi ama göz kapagimda çıkanlar 6 aya kadar durdu sonra kendiliğinden geçti göz kapagi daha hassas olduğu için iyi bir doktor bulup yaptırın
Gin E2019 ben bir ay doktor doktor gezdim resmen, anlayamadılar ne olduğunu. Bu arada iyice sertleşmiş artık ilaçla falan geçmeyecek hale gelmişti. 5-10 dk süren bir operasyon oldu, bir gün de sargıda kaldı göz sonra geçti😅
E2019 birfincantuzruhu çokmu büyüktü peki benmki mercimek büyüklüğünde krem verdi iğneyle patlatcaklarmış
E2019 birfincantuzruhu bakalım iğneyle nasıl yapacaksa siz özel demi oldunuz devlette mi çok soru sordum ama kusura bakmayın
E2019 1mom1baby çool teşekkürler canım 2 3 doktora gittim hepsi farklı merhem verdi sıcak kompres hep yapıyorum roza hastalığım var onunda etkisi olabilir demişti mercimek büyüklüğünde oldu şuan iğneyle patlatılabileceğini söyledi ama korkum nğksetmesi
1mom1baby E2019 bazi cilt yapıları arpaciga meyilli oluyor arpacık gecmeyincede salazyon oluyor çıkmasını önlemek lazım mesela yağlı ciltler çıkmasına daha yatkın bağışıklığı yüksek tutmak iyi beslenmek lazım makyaj yapmamak yapılacaksa kaliteli makyaj ürünleri kullanmak gözü iyi şekilde temizlemek gerekiyor makyaj yapılmadığı zaman bile temizlemek gerekiyor özel solusyonlar var ya onlarla ya da bebek sampuaniyla yıkamak gerekiyor sizde tekrar çıkabilir de cikmayabilir de bunun garantisini doktorda veremez aynı yerden kısa sürede tekrar belirlememesi için doktorun orayı iyi temizlemesi gerekiyor ben bi keresinde aldırdım 1 hafta sonra alınmamış gibiydi yeniden çıkmıştı çünkü doktor iyi temizlememisti bunu kendisi söylemişti yeteri kadar temizleyememisim kalıntı olmuş diye tekrar işlem görmüştüm size vereceğim en önemli tavsiye doktorla göz kapağı sarkması olur mu diye konuşun ben bundan korktuğum için kapaktan aldirmadim zaten küçük görüntü olarak rahatsız etmiyor diye öyle durdum ama alt kısımdan aynı yerden o kadar çok işlem yapıldı ki gözümün yapısını etkiledi ve bi göz kapagimda hafifte olsa sarkma var bunun için bana kimse düzgün eşit eyeliner çekemez
E2019 1mom1baby Çok makyaj yapmam ama yağlı cildim var malesef doktor bir sorun oomaz dedi haftaya tekrar bakıp ona göre yapacağını söyledi umarım bir sıkıntı çııkmaz herrgün sıcak kompres yapıyorum ufak msajlarla ama dediğiniz merhemi alaiıcam belki iyi gelir