Minelcbi Kızlar bebişlerinizin biberonlarını nasıl temizliyosunuz🤔 ben hep kaynatıyorum ama sular çok kireçli. Kireç lekesi kalıyo🤦♀️Hazır suylada kaynattım yine aynı lekeler var anlamadım ben bu işi🤦♀️
Sevdamavi Minelcbi e bebekten biberon temizleme jeli aldım onla kaynatıyorum sonra duruluyorum mis gibi oluyor
Minelcbi Deletedmom0099 acaba o deterjanın tamamen arınmış oluyo mu biberondan🤔tam emin olamadığım için almak istemedim
Minelcbi TheBaby sonra tekrar yıkıyo musunuz? Sirke kokusu ya da tadı kalmıyo mudur acaba biberonlarda🤔
TheBaby Minelcbi Duruluyorum. Asla koku kalmıyor. Biberon temizleyici ürünlerde koku kalıyor. Bu yöntem hem doğal hem gerçekten hijyenik
Deletedmom5284 Biberon deterjanı ve fırçası ile yıkıyorum sıcak suyla duruluyor mikrodalgaya atıyorum
Minelcbi Deletedmom0099 hayır. 34 günlük bebeğim var meme+mama ile besleniyo. Açıkcası deterjan arınmayacakmış gibi hissettiğim için almadım 🤷♀️ Sadece normal suyla iyice çalkalayıp kaynatıyorum her seferinde uzun bi süre. Teşekkür ederim☺️
Deletedmom0099 Minelcbi o yüzden kireçli gibi kalıyor demek ki. anne sütünün yağından ve mamanın tortusundan arınmaz ne kadar suyla yıkarsanız yıkayın 😊