Lilya-t İyi akşamlar Kullanıp memnun kaldığınız , terletmeyen uyku tulumu arıyorum kizlar . Soğuklar yaklaşıyor ve kızim battaniye hiç bir şekilde kullanmıyor . Marka olarak önerilerinizi alabilir miyim 2 adet almayı düşünüyorum .
MevaNur3 Lilya-t geçen kış aciliyetten lcw tulum aldım ve çok memnun kaldım terletme vs yapmadı dün gittim yenisini aldım henüz kullanmadık ama geçen yıl çok memnundum
NefesMaviDeniz Lilya-t Merhaba🌸 İkizlerimize kidzee uyku tulumu aldık. Araştırın isterseniz çok güzel gerçekten
1ana1bebe MevaNur3 hadi ya bende akşamları kapaticam heralde usumemesi için geçen gün denedim ama çok terledi gece üstünü değiştirdim demekki soğuk olması lazım gerçi şuan hava uyku tulumlul değil bide kışın deneyeyim çok sağolun
Feslegenkokulu Bende yorumlara bakayım6 aylık bebegim asla üstünü örtmüyor ve benim içim rahat degil hiç uyku tulumu alırsam üstünü örtmesede olur galiba
DalisMom Lilya-t kizimi hic ortmedim daha, hep hazir kundak ya da tulum kullandim. Halo ve Ergopach aldim, ikisi de cok cok guzeller, tavsiye ederim, yaz icin 0.2 tog olan vardi, cok memnun kaldim, kis icin evim sicak oluyor diye 1 tog almistim❤️