Goktug46 Kızlar e bebeğin hello baby montunu alıp memnun kalan var mı nasıl kalınlığı fiyatı biraz kafamı karıştırdı da önerirmisiniz?
antropologanne Goktug46 Ben kış için aldım. Henüz tabiki kullanamadım ama inceledigim kadarıyla gayet güzel içi de yünlü gibi. Sıcak tutar diye düşünüyorum.
Geberikgelinnsss Goktug46 dün aldım Ama İnce olanını değil fiyatı 189 TL falandı Sanırım İçi yünlü kışın sıcak tutar diye umuyorum
OzlemAlisa Goktug46 uygun fiyatlı olanlardan almistim gecen yıl. Sanıldığı kadar ince degil bize kısın yetti ztn karda kışta sokağa salmıyoruz cocugu😀 icine kalın bisiyle, bebek arabasyla çıktıysak bacaklarına battaniyeyle gecti 1 yaşındaydı gecen kış
Nursahmetyusufaras00 Goktug46 aldik hello baby yazıyor du gri beyaz ogluma 1.5 yas icin aklimda baska model vardi ama aldim cok kar koruyucu görünmüyor qma bu kis duruma göre bakcaz cabuk büyüyorlar dye 4 yas di aldığım sanırım..e bebek den😊yumusacik rahat gördüm giydirmek nasip olur havalar serinleyecek yağışlar olacakmış
Aselina0319 Goktug46 ben e ebebekten baktım çok koruyucu gelmedi bana göre mangodan aldim çok güzel montlar var onlarda bak istersen canım