Damdenal Merhaba kizlar, 6.5 aylik bebegim kuru kuru oksuruyor, doktora goturdum bogazi iyi birsey yok dedi bir ilac da vermedi ne onerebilirsiniz keciboynuzu pekmezi versem daha cok kucuk.oksurdukce icim gidiyor ya
Ekim-4 Damdenal tatlı şeyler daha kötü yapıyor öksürüğü odasını bolca nemli tutmaya calışın hafif dik yatırın emiyorsa bol bol emzirin boğazı kurumaz
Gmzlfbrl Damdenal zeytinyagının içine sarımsagı rendeleyin biraz dursun sonra o zeytinyagı ayagının altına sürüp corap giydirin cok faydasını gördüm ben 3 gündür yapıyorum kızıma
zeeliihaa Bende burda bekleyim. Peki oksurugu ne icin olabilirmis dis cikarma doneminde kuru oksuruk burun tikanikligi hiriltili nefes olabiliormus galiba
Deletedmom_56 Damdenal Benmki bir yasında ama küçüklüğünden beri veriyorum. 6aydan sonra verdim. 30cc verdim 6aylık iken sonra arttırdım.
Yafes Ben hergun 7 aylik bebeğime veriyorum. Yoğurduna meyve pürelerine küçük dış çam rendede rendeleyip karıştırıp veriyorum
Gamzee11 Gmzlfbrl bunu ben de görmüştüm deneyim bari inşallah biz de Dr işe yarar ne kadar bekletmek gerekir acaba yaptıktan sonra bir de ayağına sürdükten sonra
Gamzee11 Damdenal 10 ay 11 günlüğüx birkaç gündür biz de de aynı durum var sadece öksürük başka bişi yok ben de ne versem şaşırdım hemen de hastaneye gitmek istemiyorum ama pekmez ıhlamur veriyorum ama yok aynı
Gmzlfbrl Gamzee11 Gamzee11 1 saat kadar bekletip sürdüm ertesi güne de kalanı sürfüm ayagınıda yıkamadım zaten emiyo teniyo
BerrinA 1yemek kaşığı tereyağı 1yemek kaşığı pekmez ve 1 tatlı kaşığı suyu kaynatın ama pekmek fokur fokur kaynamayacak sonra bebeğinize ılık bir şekilde içirin çok iyi gelicek3 gün taze taze yapıp içirin çol gaydasını görceksiniz