Kubraozturk18 Bu durumu yaşayan var mı? Bu nedir ya? Emerken resmen parmağını ağzıma sokup dişlerimle oynamaya çalışıyor ve nedense ben bu duruma inanılmaz geriliyorum.
MerveAkty Kubraozturk18 ben parmağını öpüyorum avucunu falan sonra bırakıyor zaten benim hoşuma bile gidiyor 😁 genelde emzirirken telefonla oynarsam yapıyor benimle ilgilen deme şekli
cocomelon33 Kubraozturk18 benimki de öyle bazen hem emiyor hem yandan parmağını sokuyor bazen de benim ağzıma sokuyor 😂resmen emmemi istiyor
Zdk Kubraozturk18 benimki ee yapıyor. Bazen burnuma da sokmaya çalışıyor hatta. Bazen de kolyemi çekiyor sütyenimin askısını çekiyor. Meraktan napsın canı sıkılıyor merak ediyor
Kubraozturk18 Zeynep48 bende mi eğlenceye çevirsem acaba 😀 ben nedense elini ağzıma soktuğunda mikrop kapacağını düşünüyorum ve bu beni geriyor sanırım
Gulcehuma Merhaba benim kızımda 13 aylık oda hep öyle değiştiremiyorum huyunu hatta şuan yazarken sizede emiyor ve elleri ağzımda😀
momof2child Emerken peki agzni sapuldatmasina ne demeli ?diger memeyle oynamasina?hamileyim diye hepsi gicigima gidiyor ve emzrmekden zevk alan ben nefret eder oldm sanki diliyle oynuyirmus gibi
Kubraozturk18 Ellerini ağzıma soktuğunda mikrop kapacağını düşünüyorum nedense. Ki olabilir de sonuçta bir yetişkin ağzı ne kadar hijyen olabilir bir bebeğe göre.
Akbasrabia Kubraozturk18 ay benim büyük oğlum emerken nerdeyse komple kolunu sokardı çok saçma ama geçici bir dönem sanırım 😂😂