Zzzz Kızlar robot süpürgem son zamanlarda halımı süpürmüyor geçiyor ama tozu pisi almıyo bunu yaşayan var mı başta böyle değildi yeni oldu
Tatlican Zzzz flitresini guzelce sirkeledinizmi hafifce duvara vurun ve fircası ile aralarinı gezdirin supurecektir büyük ihtimalle
kutgun Zzzz bende almayı düşünüyorum dediğiniz markayı ama gerçekten yorumlar mükemmel ötesi gibi bişey olarak tanıtıyor
Merveserramert prensinveannesininguncesi ablam bu markayı almayı düşünüyor trendyolda yorumlar güzel neyini beğenmiyorsunuz açıklarmısınız size zahmet
Zzzz Tatlican temizledim ama parkeyi alıyo halıyı almıyo sanki çekim gücü azalmış gibi v2 pro viomi Xiaomi model
prensinveannesininguncesi Merveserramert tabii ki o süpürürdükten sonra ben tekrar süpürüyorum böyle yüzeysel ve bebekli eve gitmiyor maalesef eskiden gırgır vardı onun gibi düşünün
Zzzz kutgun valla benimkide harikaydı bi tane bişey kalmıyordı ama son zamanlrda halıyı asla almıyo parkede sıkıntı yok ama halıyı almıyor
Tatlican Zzzz olmadı yeni flitre alırsınız baska sorunu oldugunu sanmiyorm.çunku benim normal supurgemde fltreli doldugu zaman asla guzel süpürmuyor .