Elifhakan12 10 aylık bir kızım var. Aşırı derecede hareketli 1 dakika oturmuyor kalkıp yatana kadar sürekli hareket halinde. Emerken yada uykuya dalarken bile eli ayağı oynuyor. Bizim gibi olan var mı? Bu aralarda normal mı bu kadar hareketli olması
Ndrg-12 Elifhakan12 bizimki de öyle çok da seviyorum hareketliliğini pasif olması şüphe uyandırırdı bence
Morfrenk Elifhakan12 valla 11 aylık koltuk tepelerinden indiremiyorum, enerjisine yetişemiyorum. Çok gazlı bir bebekti onun etkisi olduğunu düşünüyorum kendimce
haziranin25i Elifhakan12 7,5 aylık kızım var. Emeklemesine ve koltuk kenarlarında yürümesine yetişemiyorum. Ayni dertten bende muzdaribim. Kucağımda oturup bir şey yapabilmek 1 dk sadece
Ndrg-12 Elifhakan12 hiperaktivite çok farklı bir hastalık her hareketli çocuk için bu genelleme yapılamaz. Dikkat eksikliği devamlı sabit benzer hareketleri yapma arkadaş edinememe ev okul oyun vs her ortamda uyum güçlüğü gibi bir çok belirtisi var. Hareketli çocuk sağlıklı çocuk derdi bizim hocalarımız 😇
BARANN24 Merhaba benim oğlumda öyle hatta emerken ellerini parmaklarini yada ayakları ni oynatıyor bende düşündüm acaba sıkıntı var diye
1234rumey BARANN24 aynen bizimki de sürekli sağ eli hareket halinde bi problem var mı diye merak ediyordum
benbirbebekfilim Elifhakan12 benim oğlumda 10 aylık ve tam da anlattığınız gibi😅 eşimle ikimiz yetişemiyoruz hızına ama normal geliyo bana çünkü tek başına hareket etmeyi keşfetti ve çok hoşuna gidiyo sürekli yürütmemiz için kucağımıza tırmanıyo bizde bel falan kalmadı o ayrı mesele🙃
sheesyelllow Elifhakan12 6 aylık oğlum saniye durmuyor hareketsiz daha karnımdayken belliydi hiç durmuyordu doktorum bu plesanta iyi dayanıyor bu tekmelere diyordu 💙 çok şükür sağlıkları yerindeki hareket ediyorlar 🙏🙏