bisenakillisinzaten Emzik kullanıyor musunuz? Memnun musunuz, neden kullanıyorsunuz ve emzik emen bebekte meme reddi yaşayan oldu mu? 🧐
ecemm-6161 bisenakillisinzaten benim bebeğim hiç emmedi ben yine 40. Günden sonra taktım emziği kullanıyorum cokta memnunum zateb oğlum da sadece uyurken alıyor diğer türlü Yok istemez atar
Mickeylina bisenakillisinzaten Evet kullanıyoruz memnunum Philips avent kullanıyorum ve meme reddi yaşamadım ağlarken veriyorum uyurken veriyorum. 🙂
Ecemceylan bisenakillisinzaten evet kullanıyorum ebebek markası baby plus kullanıyorum hiç meme reddi yaşamadım çok memnunum kurtarıcım diyebilirim
34_21_23 bisenakillisinzaten evet kullanıyorum çünkü emzik kullanan bebeklerde beşik ölümü daha az rastlanır bilimsel olarak kanıtlanmış doğduktan bir hafta sonra verdim hemen tuttu güvenli uyku sağlıyor ve sürekli memede kalmak istemiyor emzik sayesinde. Phılips avent almıştım
Sehertosunn bisenakillisinzaten 3 bucuk aylik olduk yeni yeni alıyor emzik. Uyurken veriyorum bi süre sonra atiyo zaten ağzından.