HavvaHalil95 Hero baby bebelac bu mamalar 1 aylıkken verilir mi tecrübeli anneler kzıım emmiyor meme ucum yok her yolu denedim olmadı küvezde kaldı 1 ay 10 gün oldu cıkalı
34_21_23 HavvaHalil95 bildiğim kadarıyla hero baby kaşık mamaları var bebek sütü yok. Yanlış bişey yapma 0-6 ay yazan formül sütlerden alacaksın
ecemm-6161 HavvaHalil95 canım bebeğine formül mama verebilirsin biz bebelac kullanıyoruz doğduğundan beri
HavvaHalil95 Kucukadamimm baktım netten üstünde yeni doğan yada 1 aylık yazmıyor A 101 de ki mamalar hangisi verilir ki ben bilemedim 😟
HavvaHalil95 ecemm-6161 bebelac hangisi resim atarmısın valla ben anlamıyorum yada tam ismi ne kaç TL
Mickeylina HavvaHalil95 canım verebilirsin formül mama ayrıca meme ucu çıkarıcı var onuda deneyebilirsin
Mickeylina HavvaHalil95 mamayla destekleyebilirsin bizde meme + mama devam ediyoruz canım hem emdikçe çoğalıyo
bebeksibiriyim HavvaHalil95 kaşık mamalardan mı bahsediyorsunuz verilmez faha çok erken normal formül mamalardan verebilirsiniz
TheBaby HavvaHalil95 Tabi verilir. Bebek kendi seçer ama mamayı. Bunu deneyimle anlarsınız. Biz mamayı oturtana kadar 2 ay çektik. Sonunda bebelac nutrikonforda kaldık. Onunlada devam ediyoruz. Sindirimi kolay bir mama. Reflü kusma var bebeğimde. Kendi bu mamayı sevdi