BihterZiyagil Gaz için kimyon çayı içen anneler. Hangi ölçülerde hazırlıyorsunuz, günde kaç bardak içiyorsunuz ve bi zararı var mıdır?
Gunesay BihterZiyagil ben günde iki bardak içiyordum. Bence işe yarıyor ve sütün kalitesini artırıyor. Herhangi bir zararı yok. sezaryan doğum yaptım mesela çok gaz vardı içimde onu da hafifletti bence.
Hemsirebirannee BihterZiyagil Bende sabah akşam olarak iciyorum, 1 kaynamış su bardağına 1 dolu çay kaşığı kimyon atıp demlenmesini bekliyorum öyle içiyorum gerçekten faydası var bence de
bisenakillisinzaten BihterZiyagil ben ne olur ne olmaz diye iki güne bir yapıyorum. Bir çay bardağına bir çay kaşığı kimyon atarak kaynatıyorum. Demlenmesini bekliyorum. Birde her gün rezene çayı içiyorum ve bir çay kaşığı çörek otu yağı kullanıyorum
Mucizemlina Ben iki cau kadigi tohum kimyon bir cay kasigada rexene tohuju yapiyorum gunde 2 bardak arti hummana still tee ve rezerme cayini iciyorum
BihterZiyagil Hemsirebirannee ben de 1 bardak içiyorum, 2 bardağa çıkarmak istiyorum. Mide rahatsızlığı falan yapmıyor değil mi
Hemsirebirannee BihterZiyagil normalde gastrit rahatsızlığı olan biriyim fakat rahatsız etmedi hiç beni